Introductie Kris Studio Culinair

Met veel plezier stel ik, Chris Michels - eigenaar van ‘Kris Studio Culinair’, mezelf aan u voor als nieuwe (culinaire) beheerder van Boardroom Sint-Maarten. Dit in samenwerking met gastheer Daan Klijsen.

Als chef-kok heb ik ruime ervaring in toprestaurants in binnen- en buitenland opgedaan met een brede interesse in wijn en spijs combinaties. Als projectmanager is Daan in verschillende branches werkzaam geweest, dit naast jarenlange horeca activiteiten. Daardoor heeft hij sterke organisatie skills en gevoel voor hospitality.

The high class Boardroom Sint-Maarten is inspirerend, niet alleen door het voelbare verleden als directeursruimte van Philips, maar ook door haar prachtige uitzicht over Eindhoven. Van kunst tot inrichting. Werkelijk alles is aanwezig voor een succesvolle meeting. De Boardroom leent zich perfect voor zakelijke events uit het hogere segment en staat garant voor een unieke beleving waar culinaire klasse en gastvrije hospitality voorop staan.

U kunt hierbij denken aan o.a. vergaderingen met een ‘skyline view’, corporate presentaties, gezellige borrels, exclusieve lunches en private diners. Het aantal personen dat in Sint-Maarten ontvangen kan worden, kan variëren en is afhankelijk van het type event en de gewenste opstelling. Dit is maatwerk, wij denken uiteraard graag met u mee om uw ideeën vorm te geven.

Met dagverse ingrediënten wordt vanuit de open privé-keuken op topniveau gekookt, waarbij naar wens passende wijnen voor u worden geselecteerd . De elegante en stijlvolle presentatie sluiten perfect aan bij elk event. Dat Strijp T een onuitwisbare indruk maakt staat vast, daarom hopen wij u en uw gasten te mogen verwelkomen en op culinaire wijze te verrassen.

Bio Chris Michels

Chris is chef-kok in hart en nieren.

Met ruim vijfendertig jaar ervaring in de topgastronomie kookte hij in binnen- en buitenland de sterren van de hemel. Maar ‘Leende’ riep. Hier begon hij in 1997 zijn eigen restaurant ‘In den Muzerick’. Na acht jaar bleek het tijd voor vernieuwing. Kris Studio Culinair zag het levenslicht. Het recept? Liefde, passie, vakmanschap. Koken met verse, pure producten van Nederlandse bodem. Met respect voor mens én natuur.

Van kleine partijen tot grote ontvangsten op alle denkbare locaties. Kris did it. Je vond ‘m eerder op Sail Amsterdam, de Dutch Design Week en Amsterdam Dance Event. Daarnaast verleende Kris medewerking aan het boek ‘BrainFood’ van Charlotte Labee.