Boardroom Sint-Maarten

Ca. 10-25 personen / 150 m2
Aantal personen

Ca. 10-25 personen

Extra's

Keukenfaciliteiten zijn in-of exclusief (wanneer u deze ruimte huurt is aanwezigheid van een gastheer/bedienend medewerker verplicht

Adres

Achtseweg Zuid 151 G

Info over boardroom Sint-Maarten

The high class Boardroom Sint-Maarten is inspirerend, niet alleen door het voelbare verleden als directeursruimte van Philips, maar ook door haar prachtige uitzicht over Eindhoven. Van kunst tot inrichting. Werkelijk alles is aanwezig voor een succesvolle meeting. En een avondje doorwerken? Geen probleem. De Boardroom laat zich prima lenen voor private dining. De optionele smakelijke, biologische keuken maken het plaatje compleet. In de boardroom wordt vergaderen een favoriete hobby.

Flinke raampartijen over de volle lengte van de ruimte zorgen voor een prachtige lichtinval en het imposante dakterras benadrukt de schitterende ligging met uitkijk over heel Eindhoven. Er is bovendien een lounge area gecreëerd om lekker tot rust te komen.

Het aantal personen dat in Sint Maarten ontvangen kan worden, kan variëren. Het ligt aan het type event en ook de opstelling. Dit is maatwerk en wij denken uiteraard graag met u mee om uw ideeën vorm te geven.

Over de ruimte
  • WiFi
  • Ontbijt/lunch/diner locatie
  • Exclusief interieur design
Prijzen

950 euro per dag (excl. keuken)
500 euro per dagdeel (excl. keuken)
275 euro voor twee uur

1.250 euro per dag/avond (incl. keuken)

450 euro per dag/avond alleen huur keuken

Bovenstaande tarieven zijn exclusief gastheer (55 euro per uur) en medewerker (35 euro per uur) en exclusief chef-kok (prijs op aanvraag).
Gastheer en medewerker altijd verplicht erbij te huren.
Kok verplicht bij huur keuken.

Boek Boardroom Sint-Maarten

Offerteaanvraag
Klik hier voor alle andere locaties